Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

September 8 at 6:30 pm - 8:30 pm

Zoom Meeting information:
Meeting ID: 927 7986 1755
Passcode: c%RR0L^0

Join by Phone by dialing this number:
+1 253 215 8782 US (Tacoma), or
+1 346 248 7799 US (Houston)
Meeting ID: 927 7986 1755
Passcode: 10621011
Find your local number: https://multco-us.zoom.us/u/agQKbZmL1

Presentations and documents submitted before the meeting can be found at this link in Dropbox, and on our website after the meeting.

6:30 pm
Welcome and Land Acknowledgement
Meeting Guidelines
Introductions
10 min I/D

6:40 pm
Public Comment
10 min I/D

6:50 pm
Chair Report – Andrew Holtz
15 min I/D

7:05 pm
Meeting Minutes Approval
5 min I/D/A

7:10 pm
Hawthorne/Madison Project Update, – Brianne Orr, PBOT
Rose Lane Project Update – April Bertelsen, PBOT
Opportunity for feedback
25 min I/D

7:30 pm
City of Fairview Project Updates: NE 223rd Bike/Ped Undercrossing
and NE Fairview Prkwy/NE Halsey Street Roundabout – Darren
Hippenstiel, Kittleson
25 min I/D

8:10 pm
Staff Updates – MaryJo Andersen, Multnomah County
Sauvie Island speed study – Stephen McWilliams, Multnomah
County Engineer
15 min I/D

8:25 pm
Open Share / Project Updates / Other Business

Details

Date:
September 8
Time:
6:30 pm - 8:30 pm
Event Category:
Event Tags:
,
https://www.multco.us/transportation-planning/bpcac-meetings

Venue

Portland, OR United States