Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Metro Quarterly Trails Forum

January 11 at 1:00 pm - 3:00 pm

Join a roundtable of state and regional park and trail providers, nonprofit organizations, trail advocates, and local and regional governments to share ideas and learn about current and upcoming trail projects, funding resources and opportunities

Meeting will be held on Zoom. Agenda

1 p.m. Welcome (5 minutes)

Ashton Simpson, Metro Councilor

1:05 p.m. Introductions and announcements (30 minutes)

All attendees

1:35 p.m. Oregon Trails Coalition update (5 minutes)

Steph Noll, OTC

1:40 p.m. Intro to the Oregon Office of Outdoor Recreation (15 minutes)

Cailin O’Brien-Feeney, OOOR

1:55 p.m. Metro’s High-Efficiency Trail Assessment Process (HETAP) machine (15 minutes)

Will Cortez, Metro Parks and Nature

2:10 p.m. Now open: Sherwood’s Cedar Creek Trail (15 minutes)

Jason Waters, City of Sherwood

2:25 p.m. TENTATIVE: ODOT Region 1 Active Transportation update (10 minutes)

Kerrie Franey

Funding updates
2:35 p.m. Local Government Grants Program (10 minutes)
Mark Cowan, Oregon Parks and Recreation Department

2:45 p.m. Regional Travel Options Grants (10 minutes)
Dan Kaempff and Grace Stainback, Metro

2:55 p.m. Adjourn

Details

Date:
January 11
Time:
1:00 pm - 3:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.oregonmetro.gov/quarterly-trails-forum

Venue

Portland, OR United States

Leave a Comment