Portland Bike Forums (by BikePortland.org)

Go Back   Portland Bike Forums (by BikePortland.org) > General Discussion > General Discussion
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-22-2008, 07:45 PM
K'Tesh's Avatar
K'Tesh K'Tesh is offline
Super Moderator
Site Admin
 
Join Date: Sep 2006
Location: Subject To Change
Posts: 2,742
Question Broken images?

Most, if not all, of the forum images are coming up as broken images on my computer... Is this system-wide? Post if you have noticed this.
__________________
Riding my bike is MY pursuit of Happiness!!!
beam.to/UFOBike
Reply With Quote
  #2  
Old 04-22-2008, 08:02 PM
K'Tesh's Avatar
K'Tesh K'Tesh is offline
Super Moderator
Site Admin
 
Join Date: Sep 2006
Location: Subject To Change
Posts: 2,742
Lightbulb Ok, so I'm not imagining things...

Jonathan wrote me back... here's what he had to say...

Quote:
yes.. i know why it happened... i'm trying to fix it.

I need to update my Vbulletin license/software... some phishing scammers had exploited the "images" directory so I took it down from the server.

thanks for the heads up..

if you want to do a post telling folks that we know there's a problem, that'd be great.
__________________
Riding my bike is MY pursuit of Happiness!!!
beam.to/UFOBike
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2008, 12:17 AM
rainperimeter's Avatar
rainperimeter rainperimeter is offline
Senior Member
Site Admin
 
Join Date: Jun 2006
Location: ne.pdx/montavillain
Posts: 289
Default

is this why the view of the thread listings sucks right now?

Last edited by rainperimeter; 04-23-2008 at 12:18 AM. Reason: ...
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2008, 05:28 AM
sabernar sabernar is offline
Member
Site Admin
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 43
Default

If you're using Apache, you can easily set up a rule to disallow outside people from using your images. I'd have to google around to find it, but it should be pretty easy.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-23-2008, 08:07 AM
bonny790's Avatar
bonny790 bonny790 is offline
Senior Member
Site Admin
 
Join Date: Mar 2007
Location: which month??
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by rainperimeter View Post
is this why the view of the thread listings sucks right now?
Ugh, it drives me nuts! When you first open the page it takes several seconds to "settle" in. In the mean time, it's jumping around as new things are popping in. Not popups, just parts of the page.

Toby
Reply With Quote
  #6  
Old 04-23-2008, 04:05 PM
krystenr's Avatar
krystenr krystenr is offline
Member
Site Admin
 
Join Date: Mar 2008
Location: Downtown PDX
Posts: 38
Default

Yeah, this is really annoying. I'm gonna stay off the site for a few days and wait until it's figured out.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-25-2008, 10:47 PM
Tait Tait is offline
Senior Member
Site Admin
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by bonny790 View Post
Ugh, it drives me nuts! When you first open the page it takes several seconds to "settle" in. In the mean time, it's jumping around as new things are popping in. Not popups, just parts of the page.
That's a feature, not a bug, as they say. The theory is that the page will load faster if you render the elements as you encounter them instead of waiting until you know the entire layout to display the page. The latter behavior means nothing is displayed until the browser has received enough data to know the page layout. In most browsers, this is configurable behavior... i.e. you can probably find a setting buried somewhere that will stop all the jumping around. I don't remember the setting, but if nothing else the Opera web browser defaults to the non-jumpy behavior.

The behavior can be ameliorated with some code changes on the server side (to actively specify element sizes instead of relying on the browser to calculate them dynamically), too, but most people don't care enough to bother.

The message composer is the worst... all that alt text instead of images makes the box drift off the right side of my browser.
Reply With Quote
  #8  
Old 04-28-2008, 07:52 AM
mizake's Avatar
mizake mizake is offline
Senior Member
Site Admin
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 303
Default same

yeah, i'm off the forums until this is fixed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:47 AM.




A production of Pedaltown Media Inc. / BikePortland.org
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.